PUBLICITAT

Detingut un home implicat en robatoris comesos l'any 2000

  • El detingut es trobava en recerca judicial per sostraccions a varies joieries
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir el passat 23 de març un home implicat en diverses sostraccions comeses en joieries l'agost del 2000, i que es trobava en recerca judicial. La detenció es va produir en el marc d'un control rutinari a Encamp, concretament a un Renault Safrane, amb matrícula francesa, on hi van trobar l'home, de 42 anys, no resident i de nacionalitat romanesa. En virtut de l'ordre de recerca judicial l'home va ser immediatament detingut i ingressat al centre penitenciari.

Els fets es remunten al dia 21 d'agost de l'any 2000, quan es van detectar diverses sostraccions de mercaderia en quatre joieries d'Andorra la Vella, així com de diners i mercaderia en una altra de Sant Julià de Lòria. El valor total de les peces sostretes ascendia a més de 6.500.000 de pessetes, i més de 340.000 pessetes en metàl·lic. El mètode utilitzat era fer-se passar per clients i enganyar o despistar els empleats dels establiments per sostreure peces, agafar la clau de la vitrina per obrir-la i prendre joies o accedir al despatx per robar diners.

Els presumptes autors, tres dones i un home, tots de nacionalitat romanesa no residents, que formaven un grup dedicat habitualment a cometre delictes contra el patrimoni, van ser controlats per la Policia el mateix dia per la nit a la frontera del riu Runer, quan marxaven del Principat. En l'escorcoll es van recuperar joies per valor de més d'1.600.000 pessetes, botí dels anteriors delictes. Els quatre imputats, que van ser processats i formavem part d'una ordre de recerca judicial per tal de complir condemna, no han estat controlats posteriorment a fins el passat 23 de març, moment en que es va detenir l'home.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT