PUBLICITAT

El Serradells crea la primera cita amb esquí de muntanya i BTT

  • La primera edició de la Tri-Neu Canillo que es farà el 10 d'abril compta amb 50 inscrits
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els tres organitzadors amb samarreta negra ?Garcia, Areny i Marquina? amb Mandicó i Palau, ahir a Intersport Foto: TONY LARA

El club Serradells ha creat una cursa inexistent fins a dia d'avui que es desmarca d'altres triatlons d'hivern. Es tracta de la Tri-Neu Canillo, que combinarà cursa a peu, a més de l'esquí de muntanya i BTT com a disciplines diferencials i que es disputarà el pròxim 10 d'abril amb el suport d'Esports Viladomat i el Comú que encapçala Enric Casadevall.

A més aquesta prova serà la primera de caràcter internacional que s'organitza a Andorra, segons va assegurar ahir Eloi Garcia, un dels caps visibles de l'organització: «Fins hara n'havíem fet d'àmbit local com al triató de nens petits, l'Aquatló o la Triatló Popular. Aquesta ha cridat l'atenció dels països veins, sobretot Espanya i en especial Catalunya», va indicar.

De moment hi han una cinquantena de persones inscrites però el termini finalitzarà el dia abans a les 12 del migdia per tant es desconeix la previsió sobre la xifra total. La Tri-Neu combinarà d'àmbit popular amb l'elit i ja hi han confirmades diverses estrelles de renom: l'actual seleccionador Nacional i ex campió d'Espanya i Catalunya Eduard Barceló, l'olímpic amb Espanya a Atenes 2004 Xavi Llobet i un nombrós grup d'integrants de l'equip nacional d'esquí de muntanya de la Federació Andorrana de Muntanyisme, entre d'altres.

La prova arrencarà amb la cursa a peu a la plaça Carlemany –davant del Comú canillenc– i seran cinc quilòmetres que combinaran asfalt i terra. L'inici i final de la BTT, de 8 km es farà a la carretera del forn i l'esquí de muntanya, de l'estació del Forn fins la Portella. Es podrà competir en individual o per relleus de tres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT