PUBLICITAT

Castagnoli venç de nou en el 'freeride' de l'Speed Contest

  • El director de l'escola Terricabras acaba 3er i la professora Vinyes, 11a
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Un dels participant de l'Speed Contest, a Arcalís, ahir Foto: EL PERIÒDIC

El francès Yoan Castagnoli va tornar a dominar ahir en la segona jornada del Vallnord Speed Contest patrocinat per BMW-Pyrénées Motors i es va imposar també en el freeride, disputat a la zona de la Portella d'Arcalís.

El director de l'escola d'speed riding de Vallnord, Eduard Terricabras, va obtenir un meritori tercer lloc vist l'alt cartell de competidors que s'han presentant en la quarta edició i la professora Elisenda Vinyes va repetir la onzena plaça. Així doncs Terricabras ha quedat quart en la classificació general que ha tingut com a indiscutible guanyador Castagnoli. A la tarda, per arrodonir la festa, Vallnord va organitzar un salt base en helicòpter com a aperitiu a l'entrega de premis i el sopar de comiat al Surf d'Arinsal.

L'ESQUÍ S'ACABA IMPOSANT / Un dels aspectes a destacar és que l'Speed Contest 2011 s'ha disputat sota la tutela de la Federació Catalana d'Esquí, cosa que confirma aquesta disciplina dins dels esports de neu i no de parapent, que havia creat tot un dilema en la comunitat veïna.

El fet que la disciplina estigui regida per una entitat oficial com és una federació permet als practicants tenir una assegurança i diversos avantatges més com podrien ser entrar dins d'algun circuit de competició si l'speed riding continua creixent dins del món de la neu. L'escola de Vallnord, l'única de la península Ibèrica, pot tenir més demanda gràcies a aquest acord, tancat pel propi Terricabras.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT