PUBLICITAT

El PS aposta per reactivar l'economia amb el vial d'Encamp

  • Les obres permetran descongestionar el trànsit i l'accés dels turistes
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Els candidats del PS-AraFutur Francesc Rodríguez i Maria Pilar Riba, ahir a les obres del vial d'Encamp. Foto: TONY LARA

Els candidats de la llista del PS-AraFutur a la parròquia d’Encamp, Francesc Rodríguez i Maria Pilar Riba, van reunir-se ahir davant l’obra del vial d’enllaç de la parròquia per presentar les seves propostes en infraestructures.
Les obres del vial, que unirà la Carretera General 2 fins el centre del poble, consta de tres fases, dues de les quals s’estan realitzant actualment i està previst que finalitzin el pròxim mes de setembre. La tercera fase encara no està adjudicada però la intenció és que es pugui executar de forma immediata.
La creació del nou vial permetrà que la circulació a la parròquia es redistribueixi i no es concentri al centre del poble i, al mateix temps, es pretén que mitjançant aquest vial el turisme pugui accedir a la població i això serveixi per reactivar l’economia. D’altra banda, Rodríquez va remarcar que no és veritat que no vulguin que s’acabin les obres del vial de Sant Julià, ja que «totes les obres que estan començades s’han d’acabar» i va remarcar que la dificultat es troba en aconseguir el finançament necessari.

EDIFICIS HISTÒRICS / Els socialdemòcrates també van proposar la rehabilitació de dos edificis històrics a la parròquia: Sud Ràdio i Ràdio Andorra. En el primer cas creuen que l’edifici s’hauria d’obrir al públic i, alhora, ubicar-hi el Centre d’Estudis de la Neu i de la Muntanya d’Andorra perquè així es converteixi en una referència per a les diverses universitats foranes i la pròpia Universitat d’Andorra. En el cas de Ràdio Andorra es faria una rehabilitació urgent i s’hi traslladarien les dependències de la Ràdio i Televisió. A més, proposen adequar el circuit de gel per potenciar el turisme del Pas  de la Casa.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT