PUBLICITAT

Demòcrates potenciarà l'FP i les pràctiques a empreses

  • Verdú assegura que fomentaran la formació amb nous cursos «segons la demanda»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Martí demana el vot al propietari d'un comerç, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Els candidats de la llista territorial de DA, Meritxell Verdú, Josep Puntí i Jaume Gaytan, van presentar ahir les propostes de la formació en matèria de joventut, entre les quals van destacar la intenció de potenciar la Formació Professional. L'objectiu, tal com va explicar Verdú, és facilitar que els joves «que no puguin o no vulguin» cursar estudis superiors, puguin accedir al món laboral preparats i sense problemes. De la seva banda, Puntí va manifestar que fomentaran la creació d'una borsa d'empreses disposades a acollir estudiants en pràctiques amb la intenció de reforçar la docència i facilitar als alumnes l'accés al món laboral.

Verdú,Puntí i Gaytan van escollir l'Skate Park de la capital per presentar les propostes pels joves. Verdú va informar que fomentaran l'FP ampliant-la amb nous cursos «segons la demanda del mercat laboral», va informar a l'ANA.

Per la seva banda, el segon suplent de la llista de la capital, Jaume Gaytan, va introduir la idea de potenciar els convenis de pràctiques per als estudiants d'FPl. Segons el candidat, l'objectiu és que l'alumne es familiaritzi amb el món laboral, que l'empresa pugui conèixer l'alumne i que pugui contractar-lo un cop finalitzats els estudis.

Per la seva banda, el candidat a cap de Govern, Toni Martí, va visitar ahir els carrers d'Ordino i d'Escaldes per demanar el vot dels ciutadans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT