PUBLICITAT

Els Verds critiquen al PS pels «perjudicis» causats al comerç

  • Lozano es reuneix amb representants de l'Associació de Petits Comerciants
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Lozano i Escoda amb membres de l'Associació de Petits Comerciants d'Andorra, ahir a l'hotel Plaza. Foto: ÀLEX LARA

La líder dels Verds d'Andorra, Isabel Lozano, va criticar ahir la «mala gestió» del PS pel que fa als horaris comercials i, en aquest sentit, va advertir que «va ser un error que en alguns llocs com el Pas de la Casa costarà de rectificar».

Els Verds es van reunir ahir a la tarda amb representants de l'Associació de Petits Comerciants d'Andorra per recollir les opinions del sector.

Lozano va assegurar que la gestió dels horaris comercials per part del PS ha fet que fins i tot en emissores radiofòniques de l'exterior s'afirmés que a Andorra les botigues estaven tancades. «Les decisions s'han de prendre quan s'ha parlat amb totes les persones implicades i per arreglar el problema de la família potser hi ha altres mesures que s'han de fer», va comentar Lozano.

propostes / La candidata dels Verds va assenyalar que el primer que s'ha de fer és escoltar «la problemàtica» dels comerciants «de primera mà». En aquest sentit, va manifestar que «hem de discutir sobre els 400 euros que s'està pagant a moltes persones a la seguretat social, i a més a més sabem que haurien de tenir una flexibilitat horària que els ajudaria».

Lozano va subratllar que «es podrien flexibilitzar» els horaris en funció «de la situació de cada empresa, de si té treballadors o no, si l'empresa la porta la mateixa família». Va afegir que «a tot això es pot intentar de trobar-hi solucions, el que cal es asseure'ns, parlar-ne i, entre tots, trobar la solució per sortir d'aquesta crisi».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT