PUBLICITAT

La Junta desaconsella la reemissió del debat d'ATV

  • El programa amb els quatre candidats s'emetrà originalment l'1 d'abril
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La façana de Ràdio i Televisió d'Andorra. Foto: ONA MORANTE

La Junta Electoral recomana que els mitjans de comunicació públics s'abstinguin de retransmetre cap tipus d'acte propi de campanya electoral o demanda de vot durant la jornada de reflexió, «amb la finalitat de preservar el pluralisme i la pluralitat informativa». La Junta va prendre ahir la decisió, després d'haver rebut una consulta formulada arran de la possible retransmissió per part d'RTVA del debat electoral el dia 2 d'abril, és a dir, durant la jornada de reflexió.

La pregunta va ser formulada ahir mateix, mitjançant escrit, pel director general de Ràdio i Televisió d'Andorra. De fet, els dubtes eren els següents: si el dia 2 d'abril es pot fer una reemissió del debat que tindrà lloc aquest divendres; si el debat, un cop finalitzat, es pot posar a disposició dels ciutadans a la pàgina web d'RTVA i, finalment, si en els informatius del migdia i la nit del dia 2 es poden fer notícies «del debat o relacionades amb el debat».

La Junta Electoral recomana que no es retransmeti «cap tipus d'acte propi de campanya electoral i/o demanda de vot», sense que això vagi en perjudici del dret de comunicació i d'informació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT