PUBLICITAT

El Meeting Dog vol apropar la realitat del gos a la família

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
El fulard amb que s'obsequiarà els animals assistents a la trobada. Foto: ANA / A. R.

La vela del Prat Gran de Sant Julià de Lòria, acollirà la primera trobada canina que durà el nom de Meeting Dog. Serà el proper dissabte 9 d'abril. Olga Mas, de l'associació protectora d'animals de companyia Laika, i el conseller de Turisme i Comerç lauredià, Enric Naudi, van explicar ahir que la jornada es caracteritzarà, d'una banda, per xerrades dirigides als amos de gossos, i de l'altra, a activitats i demostracions.

Mas va dir que es tracta d'una jornada dirigida a la família i que és una iniciativa interessant des del punt de vista de la protecció d'animals ja que «cada vegada estem veient com hi ha més gent i més famílies que tenen gossos» o desitgen tenir-ne. L'objectiu, doncs, és apropar la realitat del gos a dins de la família, tenint en compte que a Andorra tenen comptabilitzats 10.000 gossos.

Les xerrades es repartiran en dues tandes de matí i tarda i aniran a càrrec de veterinaris, educadors canins i etòlegs. Les activitats i demostracions, que es faran de forma alterna amb les xerrades, aniran des de demostracions dels gossos de recerca dels Bombers, fins a circuits d'agility i multisensorial. A més, hi haurà desfilades canines, una de les quals amb els gossos de la gossera oficial i la lectura del manifest Siguem cívics per part del Consell d'Infants de la parròquia, segons va informar l'ANA.

A tots els gossos assistents al Meeting Dog se'ls obsequiarà amb un mocador de coll dissenyat exclusivament per a l'ocasió, i els propietaris rebran un paquet de bosses per recollir els excrements.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT