PUBLICITAT

Encamp inverteix 3 milions d'euros en el cadastre

  • La integració es farà amb el pla viari i d'urbanisme a través d'Internet
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El cònsol d'Encamp, Miquel Alís, ahir a la presentació. Foto: ANA

El Comú d'Encamp va presentar ahir la integració del cadastre amb el plans d'urbanisme i viari a Internet. Segons va informar el cònsol de la parròquia, Miquel Alís, la corporació encampadana ha estat la primera en aprovar de forma definitiva el primer registre modern de cadastre d'Andorra i que aquesta iniciativa du el projecte del cadastre d'Encamp un pas més enllà.

La plataforma ha costat tres milions d'euros i, segons va assegurar Alís, el guany «que tindrà per a tothom no té preu». El cònsol va explicar que normalment es realitza el cadastre, el pla viari i el d'urbanisme.

NOVES TECNOLOGIES// Alís va explicar que com què a Encamp es va fer de forma «diversa», la nova tecnologia permetrà que els propietaris puguin veure «des de casa» en què els afecta el pla d'urbanisme a les seves parcel·les.

La tecnologia està oberta a tots els ciutadans a la pàgina web del Comú i, segons va explicar el cònsol, l'eina serà molt útil sobretot per a les persones que exerceixen professions liberals com arquitectes o enginyers que a més d'utilitzar les eines del cadastre podran veure el nom, els límits i les superfícies de les unitats d'actuació, la qualificació del sòl, el pla viari i la superfície de les parcel·les dins de les unitats d'actuació. Els internautes també podran consultar la normativa del POUP i les eines del cadastre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT