PUBLICITAT

L'Andorra vol sortir d'Agramunt depenent d'ell mateix

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra disputa aquesta nit (21.00 hores) el partit de la jornada del cap de setmana passat que el conjunt tricolor va ajornar amb motiu del compromís de la selecció contra Eslovàquia. El conjunt que dirigeix Richard Imbernón vol treure el màxim profit a la davallada del passat diumenge de l'Almacelles a la Pobla de Segur (1-1) per tornar a situar-se a dos punts: «D'aquesta manera passaríem a dependre de nosaltres mateixos», va recordar el tècnic.

Això passa per sumar els tres punts al camp d'un Agramunt situat en la zona neutra de la classificació, ja sense objectius assequibles. Però Imbernón va alertar: «Això pot ser contraproduent. El que hem de fer és buscar un gol ràpid, sinó el partit es pot complicar perquè l'equip rival no té cap pressió, no es juga res i nosaltres tot el contrari: estem obligats a guanyar».

A les baixes ja conegudes de Toscano i Maneiro s'ha d'afegir la de Joël Martínez, que està malalt. La resta del grup està a disposició, inclosos Emili, Cristian i Ayala, que van ser titulars i van jugar els 90 minuts contra Eslovàquia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT