PUBLICITAT

Els Verds critiquen els perjudicis causats pel PS al comerç

  • Lozano considera que es podrien flexibilitzar els horaris en funció de la situació de cada empresa
29032011_verds
Isabel Lozano amb membres de l'Associació de Petits Comerciants d'Andorra aquest dimarts a la tarda. Foto: ANA

La líder dels Verds d'Andorra, Isabel Lozano, ha criticat aquest dimarts la "mala gestió" del PS pel que fa als horaris comercials i, en aquest sentit, ha advertit que "va ser un error que en alguns llocs com el Pas de la Casa costarà de rectificar". Els Verds s'han reunit aquest dimarts a la tarda amb representants de l'Associació de Petits Comerciants d'Andorra per recollir les opinions del sector.

Isabel Lozano ha dit que la gestió dels horaris comercials per part del PS ha fet que fins i tot en emissores radiofòniques de l'exterior s'afirmés que a Andorra les botigues estaven tancades. "Les decisions s'han de prendre quan s'ha parlat amb totes les persones implicades i per arreglar el problema de la família potser hi ha altres mesures que s'han de fer", ha comentat Lozano.

La candidata dels Verds ha assenyalat que el primer que s'ha de fer és escoltar "la problemàtica" dels comerciants "de primera mà". En aquest sentit, ha dit que "hem de discutir sobre els 400 euros que s'està pagant a moltes persones a la seguretat social, i a més a més sabem que haurien de tenir una flexibilitat horària que els ajudaria".

Lozano ha subratllat que "es podrien flexibilitzar" els horaris en funció "de la situació de cada empresa, de si té treballadors o no, si l'empresa la porta la mateixa família". Ha afegit que "a tot això es pot intentar de trobar-hi solucions, el que cal es asseure'ns, parlar-ne i, entre tots, trobar la solució per sortir d'aquesta crisi".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT