PUBLICITAT

Els demòcrates proposen horaris flexibles als funcionaris

  • Cinca nega que DA vulgui reduir el personal de l'Administració
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Antoni Martí, a l'esquerra, escolta les propostes dels funcionaris. Foto: ÀLEX LARA

El segon dels demòcrates, Jordi Cinca, va voler remarcar ahir en la reunió amb la Plataforma de Funcionaris i l'Associació de Bombers d'Andorra, que les sigles que ell representa «no contemplen una reducció de personal de l'administració», tal i com, segons va dir, «alguns sectors socialdemòcrates havien vingut intoxicant». En aquest sentit, DA aposta per una «administració pública transparent i eficient que camini cap al racionalització de la despesa amb el criteri fonamental de la mobilitat». La reducció proposada per DA en el seu programa electoral va dirigida als càrrecs polítics de l'Adminsitració general. A més, DA promet que nomenaran càrrecs polítics i de confiança «a partir de criteris de vàlua professional i personal».

Una altra de les propostes pronunciades ahir va ser la d'aconseguir «una administració més flexible». En aquest sentit DA proposa a més de la mobilitat, la flexibilització dels horaris en pro d'una major conciliació familiar i laboral.

DA promou en les seves iniciatives una «homogenització de les condicions de treball del personal de l'administració central i dels comuns», va apostar Cinca.

La promoció, tant transversal com vertical, dins la carrera professional va ser una altra de les incidències que DA va deixar sobre la taula davant dels representants dels funcionaris. Una qüestió que van compartir amb els representants de les associacions dels funcionaris ja que és una demanda històrica d'aquest col·lectiu.

El candidat a cap de Govern pels demòcrates, Toni Martí, i Cinca van exposar durant la reunió la política en matèria de drets sindicals i regulació laboral que proposa DA i que es basa «en un model que possibiliti la màxima interlocució en benefici del treballador i Administració i amb la mirada clarament posada en la sostenibilitat del sistema».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT