PUBLICITAT

L'UJM fa una crida per crear una coalició nacional de partits de joves

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

La Unió Jove Massanenca (UJM) ja s'ha constituït legalment com a partit polític i ha aprofitat l'ocasió per fer una crida als joves d'altres parròquies perquè creïn formacions similars a la seva, amb la finalitat de poder arribar a formar una coalició nacional de partits polítics de joves.

De moment, però UJM no es presentarà a les eleccions com un partit independent sinó que donaran suport a Demòcrates per Andorra perquè «representa els valors que creiem necessaris», tal i com va manifestar el secretari general d'Unió Jove Massanenca, Guillem Forné. UJM també els ajudarà amb la coordinació de la campanya electoral.

Forné va informar ahir de la recent aprovació dels estatuts del partit i va fer una crida perquè altres joves s'impliquin en projectes polítics «adaptats al dia a dia», donada la «forta repercussió que acaba tenint la política en la vida diària del jovent». Segons Forné hi ha molts joves d'altres parròquies que s'han interessat en el projecte, i per això des d'UJM se'ls vol ajudar a crear formacions similars, amb l'objectiu que en un futur es pugui arribar a fer una coalició nacional. Concretament, Forné va indicat que han rebut l'interès de joves d'Ordino, Encamp i Canillo.

UJM està constituïda per una quarantena d'afiliats. La intenció és organitzar una primera assemblea general després de les eleccions on s'oferirà a qui vulgui l'opció d'afiliar-se.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT