PUBLICITAT

BancSabadell d'Andorra va créixer un 16,8% al 2010

  • L'entitat bancària va obtenir uns beneficis de 6,13 milions d'euros
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una oficina. Foto: TONY LARA

BancSabadell d'Andorra va tancar l'any 2010 amb un resultat un 16,8% superior al de l'any 2009, segons va informar en un comunicat emès ahir. Concretament, al tancament de l'exercici de l'any passat, BancSabadell va tenir un resultat final de 6,13 milions d'euros. Els resultats van ser presentats en el darrer Consell d'Administració de l'entitat bancària, el qual va celebrar-se el divendres 25 de març a la seva seu.

BancSabadell va explicar que l'any passat van consolidar-se els recursos totals gestionats, a més de posar-se de relleu el resultat de la gestió «orientada a la millora de l'eficiència, així com l'interès que s'ha posat en prestar serveis d'alt valor afegit als clients del Banc».

12,7% més de rendibilitat / Pel que fa a la rendibilitat sobre el capital (ROE), va ser del 12,7%, per sobre de la de l'any anterior, va informar BancSabadell. La ràtio de morositat va mantenir-se en nivells molt baixos, amb un 0,55% del total de la inversió, i amb una cobertura de morositat superior al 100% al tancament de l'exercici.

D'altra banda, la ràtio de solvència va continuar creixent fins assolir el 15,4%, molt per sobre del mínim del 10% fixat per l'Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF), reflectint-se així «la política del Banc d'incrementar la seva capitalització amb una adequada gestió dels riscos».

Els tancaments financers de l'any 2010 «evidencien la solidesa de l'entitat i la sostenibilitat del seu model de negoci, clarament enfocat al llarg termini, fins i tot en escenaris difícils com l'actual» segons van informar al comunicat. Ara l'exercici del 2010 se sotmetrà a la consideració i aprovació de la Junta General d'Accionistes del mes de maig pròxim.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT