PUBLICITAT

Andorra es promociona a les fires de França i d'Ucraïna

EL PERIÒDIC
PARÍS

Periodic
Personalitats a l'estand promocional d'Andorra, a París. Foto: SFG

Andorra participa aquesta setmana a dues fires turístiques per promocionar l'oferta del país. Concretament, el Principat serà present a la fira Ukranian Travel Forum de Kiev (Ucraïna), i a la primera edició del saló de turisme Rendez Vous France que se celebra a Bordeus (França).

El ministre en funcions de Turisme, Comerç i Indústria, Claude Benet, es desplaçarà a la fira d'Ucraïna dijous. Divendres signarà amb el ministre d'Afers Exteriors d'Ucraïna, Kostyantyn Gryshchenko, l'acord de cooperació en l'àmbit turístic entre els dos països.

La Ukranian Travel Forum (UTF) se celebra cada sis mesos. L'objectiu, segons va assenyalar el Govern en un comunicat, és treballar en la consolidació d'Andorra com a destinació de vacances per als ucraïnesos, mantenint contacte directe amb els principals operadors turístics per tal de conèixer les tendències d'aquest mercat en vistes a la propera temporada.

D'altra banda, Andorra participa avui a la primera edició del saló Rendez Vous France de Bordeus. Per tal de garantir la visibilitat de l'Any dels Pirineus 2011 l'organització del saló ha fet extensiva la participació a Andorra i a totes les regions pirinenques espanyoles, agrupant totes les regions del massís en una mateixa àrea del certamen.

La previsió és que 900 compradors i prescriptors internacionals (un 60% europeus) converteixin la trobada en el principal saló internacional de l'oferta turística francesa, reunint a operadors turístics generalistes i especialistes de tot el món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT