PUBLICITAT

L'oficina d'Ocupació del Pas de la Casa té un inici actiu

  • Demà Treball i Inciativa Publicitària es reuniran per organitzar un fòrum sobre ocupació
P. G.
ENCAMP

Periodic
Carrié i representants del Govern a l'oficina d'Ocupació del Pas. Foto: EL PERIÒDIC

En el primer dia de funcionament de l'oficina d'ocupació del Pas de la Casa, i amb horari de mitja jornada, van ser més de cinc els empresaris que es van acostar ahir a aquest nou servei per presentar les respectives ofertes de llocs de treball. En aquest inici de la sucursal d'aquest servei del departament de Treball del Ministeri d'Interior, també van ser ciutadans de diferents parròquies els que es van acostar al Pas per assabentar-se de les ofertes de treball que segons Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa poden ser més de 150.

El president del col·lectiu d'empresaris i comercials del Pas, Jean Jaques Carrié, va explicar ahir que aquest ha estat un inici molt actiu del nou servei «i ara el que esperem és que tingui èxit aquest encreuament d'ofertes i demandes», va manifestar.

Des de Sant Julià de Lòria, Encamp i la Massana es van desplaçar ahir al Pas persones aturades interessades en conèixer les ofertes de llocs de treball i les condicions que els empresaris del Pas de la Casa ofereixen.

El dimecres de la setmana vinent es preveu que empresaris del Pas de la Casa es reuneixin al Centre Esportiu d'aquesta localitat amb els responsables del departament de Treball per rebre informació sobre el funcionament d'aquest servei i fer un intercanvi d'impressions per millorar la coordinació de demandes i ofertes. En aquesta reunió es preveu organitzar un fòrum sobre l'ocupació en el Pas de la Casa dirigit a tot el país per tal de promoure la contractació necessària en molts comerços d'aquesta localitat.

CAMPANYA / Per altra banda, demà l'associació Iniciativa Publicitària té prevista una reunió en la que participarà una agència de comunicació per tal d'impulsar una campanya publicitària als mitjans de comunicació «per atraure més clients». Des de la presidència d'aquest col·lectiu van fer arribar a tots els socis les comunicacions d'aquests actes i van voler deixar clar que Iniciativa Publicitària és una associació «apolítica».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT