PUBLICITAT

El campus Errea tindrà com a novetat el patinatge artístic

I. M.
ANDORRA LA VELLA

El Comú d'Andorra la Vella tornarà a organitzar per tretzè any seguit el campus de Setmana Santa que des de fa dues temporades ho fa amb l'empresa Errea i que està patrocinat per Banc de Sabadell. En aquestes festes la gran novetat serà la inclusió del patinatge artístic en el segon torn, del 26 al 29 d'abril, juntament amb el rugbi, el bàsquet i el futbol. En el primer torn, del 18 al 21 del mateix mes, també hi hauran l'esport rei i el de la cistella a més de l'hoquei sobre patins i el vòlei. Les instal·lacions seran el pavelló dels Serradells, el Comunal, el camp del Consell, l'Alay i el Poliesportiu.

El campus Errea està destinat a joves d'entre 7 i 15 anys de qualsevol parròquia, que per primera vegada podran assistir a la instal·lació pertinent mitjançant alguns dels busos gratuïts que el Comú de la capital posarà a disposició des d'Ordino, Canillo i Sant Julià i l'objectiu de les estades seran les de fomentar les activitats esportives de formació.

En total hi han 240 places –120 en cada torn– de les quals 50 seran per futbol, 50 per bàsquet i 20 per a la resta dels esports. Les inscripcions es poden fer fins el dia abans de l'inici del primer torn a través de Tràmits al Comú, als Serradells o a la web del Banc de Sabadell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT