PUBLICITAT

Bartumeu es compromet a revisar les taxes sobre el carburant de locomoció

  • El cap de llista del PS també s'ha reunit a,b treballadors de la STA per tractar qüestions relacionades amb les noves tecnologies
28032011_som
El cap de llista del PS s'ha reunit amb els treballadors de la STA. Foto: ÀLEX LARA

El candidat a la reelecció com a cap de Govern pel Partit Socialdemòcrata (PS), Jaume Bartumeu, s'ha reunit aquest dilluns al matí amb els representants de l'Associació de Transportistes, amb els que s'ha compromès a revisar la manera de modificar la taxa del carburant de locomoció "perquè no els hi sobrecarregui els costos". Segons ha indicat Bartumeu, la presidenta de l'associació ha manifestat la seva preocupació per la constant evolució dels preus de carburants, i pel fet que costa el mateix per als particulars que per als transportistes. Bartumeu també s'ha reunit amb una quarantena de treballadors de la STA amb els que ha parlat de diverses qüestions, relacionades o no amb la feina a l'entitat parapública.

Durant la seva trobada amb l'Associació de Transportistes, Bartumeu assegura que la qüestió que més preocupa als assistents és l'evolució a l'alça dels preus dels carburants. És per aquest motiu que el candidat s'ha compromès a "tan bon punt comenci la legislatura" mirar la manera de modificar la taxa dels carburants de locomoció perquè no els suposi un sobrecost. A banda d'això, Bartumeu ha assegurat que la resta de qüestions que han tractat ja se li havien plantejat en la darrera assemblea, a la que hi va assistir com a cap de Govern.

A la reunió també hi han assistit representants dels Gestors de Residus, amb els que s'ha tractat el tema del trasllat de residus a l'exterior, que segons ha informat Bartumeu, "està en bona via" i no hi ha d'haver cap problema.

El candidat socialdemòcrata també s'ha reunit aquest dilluns al matí amb treballadors de l'STA, amb els que ha parlat de qüestions relacionades amb les noves tecnologies i amb d'altres aspectes, com l'accés a l'habitatge, la custòdia compartida, la despenalització de l'avortament o la llei electoral. A més, el cap de llista del PS s'ha interessat per saber si els torns de nit dels treballadors de la parapública són satisfactoris, ja que anteriorment havien suscitat alguns problemes, i en aquesta ocasió les empleades li han mostrat la seva conformitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT