PUBLICITAT

Armengol reclama objectivitat per als ajuts esportius

  • El candidat massanenc aposta perquè la iniciativa privada aporti diners a l'esport
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

El candidat de la Massana per Demòcrates per Andorra (DA), Daniel Armengol, va explicar ahir que cal basar les subvencions esportives en «criteris molt més objectius del que es fa ara». Així, el candidat demòcrata va concretar que aquestes ajudes s'haurien de regir pel nombre d'afiliats, el patrocini rebut i la repercussió dels esports. D'aquesta manera, el repartiment es faria de forma «més dinàmica i fàcil». El representant de DA va afirmar que avui en dia es reparteixen subvencions de forma que molts dels beneficiaris se'n queixen.

El candidat demòcrata va comentar que gràcies a una esmena introduïda per CR a la imposició directa les empreses podran deduir els patrocinis dels impostos a pagar. Armengol va explicar que aquesta mesura propiciarà que la iniciativa privada participi més amb ajudes a les empreses privades.

El representant de DA va explicar que aposta perquè la iniciativa privada atorgui diners als esports que més aficionats o més repercussió tinguin i després el Govern supleixi les mancances que tinguin les ajudes privades.

Armengol va assegurar que és interessant que vingui el Tour de França ja que té una gran repercussió. De tota manera, va manifestar que s'ha de fer bé la coordinació i va dubtarsobre quina ha estat la repercussió mediàtica de la Vuelta ja que va coincidir amb la jornada de Meritxell. A més, va assegurar que cal impulsar l'esport de base en modalitats com el rugby, el futbol, el bàsquet o l'esquí, entre molts altres, «activitats que permeten als nois i noies que s'apunten conèixer el respecte, la solidaritat i el treball en equip», va explicar Armengol. En aquest sentit, «sempre és millor que la canalla estigui fent esport que no pas que es quedi a casa», va sentenciar Armengol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT