PUBLICITAT

Martí diu que no portarà gent de fora per passar el missatge de DA

  • El líder demòcratic remarca els valors de la família com «una manera de reactivar l'economia»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Sílvia Riva amb la seva familia i Toni Martí, ahir a la festa infantil al Parc Central. Foto: ÀLEX LARA

El líder de Demòcrates per Andorra (DA), Toni Martí, va participar ahir en una festa infantil que la formació va organitzar al Parc Central d'Andorra la Vella, on va aprofitar per fer balanç de la primera meitat de la campanya electoral, i assegurar que mantenir uns valors sòlids a la família «també és una manera de reactivar l'economia».

Martí va insistir en el tarannà del discurs dels demòcrates i va dir que durant aquesta primera setmana de campanya «hem pogut fer passar les nostres idees sense crispació ni retrets» i que durant els pròxims dies continuaran igual «perquè nosaltres no canviem els nostres discursos segons els interlocutors». El candidat de DA va tornar a referir-se a la visita de José Blanco dient que des de DA «no portarem gent de fora perquè a Andorra hi ha molta gent capaç de fer passar el nostre missatge».

Martí va dir ahir que durant la primera meitat de la campanya electoral han seguit un to positiu i sense cap atac, destacant que alguns «ja se n'estan ocupant i nosaltres n'estem defugint». També va assegurar que durant els pròxims dies continuaran amb la mateixa estratègia, afegint que des del grup demòcrata «no canviem els nostres discursos segons l'interlocutor» i «no aixequem la veu segons els escenaris».

En aquest sentit, referint-se al to emprat pel Partit Socialdemòcrata divendres passat, Martí va explicar que ells continuaran amb un discurs moderat, pausat, pragmàtic, positiu i realista «tant si estem davant d'un col·lectiu de deu persones com davant d'una sala amb 450 persones com a Escaldes-Engordany». I va afegir que no és una «qüestió d'aixecar el to sinó de tenir el bon to».També en referència a la reunió de poble del Partit Socialdemòcrata de divendres, el líder de DA va indicar que des del seu grup polític «no portem gent de fora tot i que ho respectem i és legitim», perquè «nosaltres fem una campanya per la gent d'aquí i amb la gent d'aquí».

CONFIANÇA A LA CAPITAL / D'altra banda, Martí va reiterar que Andorra la Vella «serà la gran sorpresa» perquè les candidates «aporten la frescor de la seva joventut, idees noves, gent nova al Consell General i una manera de fer política diferent».

La candidata de la capital, Sílvia Riva, que va participar a la festa amb la seva filla de dos anys, va parlar de la importància de conciliar la vida familiar i laboral, i que DA potenciarà reglamentant els moments de descans dels treballadors sempre d'acord amb l'empresari. També va dir que l'educació és un dels grans pilars que s'ha de continuar potenciant, i que en aquest àmbit incidiran molt en la implantació de les noves tecnologies perquè els nostres fills estiguin perfectament preparats tant si es queden a Andorra com si volen sortir a l'exterior'.

8.000 VISITES A LA WEB / La pàgina web de Demòcrates per Andorra (www.democrates.ad) frega les 8.000 visites des de la seva posada en funcionament fa un mes. Així ho van fer públic des de DA en un comunicat on també van explicar que 5.000 entrades corresponen a visitants diferenciats. A més, els usuaris que han navegat pel portal de DA han visitat un total de 50.000 pàgines diferents, amb un especial interès per les notícies, els perfils dels diferents candidats i el material audiovisual de presentació de les candidatures, així com els diferents espots. Les estadístiques facilitades per DA posen de relleu que des del passat 20 de març, dia en què es va donar el tret de sortida de la campanya electoral, el web de DA no ha baixat cap dia dels 500 visitants. Facebook i Twitter ocupen un espai important, entre les dues xarxes socials, els amics i seguidors freguen el miler.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT