PUBLICITAT

Juarez, 20a a l'eslàlom francès on Gutiérrez no acaba

  • L'equip andorrà de relleus mixtes d'esquí de fons acaba tercer als Espanyols
EL PERIÒDIC
TIGNES

Periodic
Mireia Gutiérrez, durant l'eslàlom a França Foto: FAE

En l'eslàlom femení dels Campionats de França d'esquí alpí, Mireia Gutierrez no va tenir sort ahir, ja que se'n va sortir del traçat en la primera mànega. Per la seva part, Sofie Juarez va ser 20a amb 44,20 punts FIS, després de dues mànegues regulars que la van deixar a la meitat de la classificació i 9a de la categoria júnior.

Pel que fa la cursa d'eslàlom masculí, en una cursa que va tenir un gran nombre d'abandonaments, Kevin Esteve i Roger Vidosa van ser 13è (42,79 punts FIS: no millora els seus actuals 33,44), i 14è 43,15 punts FIS), respectivament. Vidosa va acabar a només 5 centèsimes del seu company. Demà es disputa el gegant femení, darrera prova dels campionats de França 2011.

CAMPIONATS BRITÀNICS / A Méribel van arrencar ahir els Campionats Britànics amb Marc Oliveras a les portes del podi: 4rt en el súper gegant amb 43,77 punts FIS. Així mateix, Joan Verdú va finalitzar 13è amb 66,95 punts FIS, i si torna a fer un resultat semblant se situaria entre els 15 millors de la seva edat. Per altra part, Arnau Puig va ser 27è amb 93,89 punts FIS, mentre que Robert Solsona va acabar 32è amb 111.20 punts, el seu millor resultat en aquesta disciplina.

ESQUÍ DE FONS / Ahir també es va disputar la segona jornada dels Campionats d'Espanya d'esquí de fons. Es va disputar la cursa per equips i relleus, i Andorra, tot i que no va poder comptar amb Cerni Cairat va obtenir una molt bona tercera posició. L'equip va estar format per Laura Soulié, Irineu Esteve i Francesc Soulié. Per davant dels andorrans van finalitzar el conjunt de Catalunya i el del País Basc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT