PUBLICITAT

Polèmica amb la FAF per les entrades

  • Les invitacions per a l'Andorra-Eslovàquia provoquen caos i l'entitat afirma que va entrar tothom
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una acció del partit amb els aficionats reubicats al gol nord al fons Foto: ÀLEX LARA

L'Andorra-Eslovàquia de divendres a la nit va generar malestar entre alguns aficionats tricolors. Algunes persones que havien adquirit una entrada pagant van tenir problemes per accedir a l'Estadi Comunal i fins i tot una persona que tenia invitació es va posar en contacte amb aquest rotatiu per explicar que es va perdre el duel: «Feia vint minuts que havia començat el partit i encara estavem fora. Jo tenia invitació i vaig marxar perquè no ens deixaven entrar».

El cert és que no va tenir paciència perquè segons va assegurar la Federació Andorrana de Futbol (FAF) «tothom va poder entrar, tot i que algunes persones ho van fer amb retard». El cert és que les entrades estaven numerades però les invitacions no i això va provocar caos amb els seients. Poc minut abans del partit l'aforament de la grada principal ja estava tot ple i això va generar que la Policia decidís no deixar entrar més gent encara que haguessin pagat l'entrada. Davant aquest problema la FAF va reaccionar reubicant els aficionats que encara no havien entrat en la grada del gol Nord amb el partit ja començat i tinguessin o no seient numerat.

Segons van informar els cossos de seguretat nacional no van tenir cap incident amb aquests aficionats: «L'únic problema que vam tenir va ser amb un eslovac en estat d'embriaguesa que ja havia entrat i que no va tenir una actuació adequada, cosa per la qual el vam detenir».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT