Impecable debut dels germans Vinyes al CER

EVA ARASA
XEST

Joan i Amàlia Vinyes al volant del seu Seat Leon preparat per Baporo Motorsport, van deixar clar en el Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana, a Xest, que segueixen en forma per estar entre els millors en l'edició 2011 de la Copa d'Espanya de Resistència (CER). Van saldar la seva primera cita de la temporada amb un 4rt i un 1er lloc, respectivament, a les dues carreres inicials. A més, Joan va assolir el millor registre en la seva sèrie d'entrenaments oficials, a tan sols 13 mil·lèsimes del millor temps de tots els participants, aconseguit per Marc Carol en la primera sèrie de cronometrats.

La segona prova del CER es correrà els dies 7 i 8 de Maig en el circuit del Jarama (Madrid). Abans, Amàlia i Joan hauran debutat al Campionat d'Espanya de Ral·lis d'asfalt.