PUBLICITAT

Martí reafirma el seu discurs "sense crispació"

  • El líder demòcrata assegura que mantenir uns valors sòlids a la família "també és una manera de reactivar l'economia"
  • El candidat a cap de Govern per DA afirma que continuarà en un discurs moderat sigui qui sigui el receptor
27032011-da festa
La candidata de DA a Andorra la Vella amb la seva família i Toni Martí Foto: ANA
El líder de Demòcrates per Andorra (DA), Toni Martí, ha participat aquest diumenge a una festa infantil que la formació ha organitzat al Parc Central d'Andorra la Vella, on ha aprofitat per fer balanç de la primera meitat de la campanya electoral, i assegurar que mantenir uns valors sòlids a la família "també és una manera de reactivar l'economia". Martí ha dit que durant aquesta primera setmana de campanya 2hem pogut fer passar les nostres idees sense crispació ni retrets" i que durant els pròxims dies continuaran igual "perquè nosaltres no canviem els nostres discursos segons els interlocutors". El candidat de DA ha tornat a referir-se a la visita de José Blanco dient que "nosaltres no portarem gent de fora perquè a Andorra hi ha molta gent capaç de fer passar el nostre missatge".
Toni Martí ha dit aquest diumenge que durant la primera meitat de la campanya electoral han seguit un to positiu i sense cap atac, destacant que 'alguns ja se n'estan ocupant i nosaltres n'estem defugint'. També ha assegurat que durant els pròxims dies continuaran amb la mateixa estratègia, afegint que 'nosaltres no canviem els nostres discursos segons l'interlocutor' i 'no aixequem la veu segons els escenaris'.

En aquest sentit, referint-se al to emprat pel Partit Socialdemòcrata divendres, Martí ha dit que ells continuaran amb un discurs moderat, pausat, pragmàtic, positiu i realista "tant si estem davant d'un col·lectiu de deu persones com davant d'una sala amb 450 persones com a Escaldes-Engordany". I ha afegit que'no és una "qüestió d'aixecar el to sinó de tenir el bon to".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT