PUBLICITAT

Bartumeu diu que Martí "va per darrere de totes les propostes del PS"

  • El líder del PS ha assegurat haver constatat que els ciutadans comparteixen amb ell la inquietud per la situació política de "pals a les rodes"
27032011-bartumeu musica
Bartumeu ha visitat als comerciants d'Escaldes i Andorra la Vella aquest diumenge al matí. Foto: ANA / J. A. G.
El líder del PS, Jaume Bartumeu, ha dit aquest diumenge que el candidat de Demòcrates per Andorra (DA), Toni Martí, ha demostrat en aquesta campanya electoral que "va per darrere de les nostres propostes". Bartumeu, que ha visitat als comerciants d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, ha respost així a les declaracions de Martí en les quals ha assegurat que si guanya les eleccions del pròxim 3 d'abril oferirà un govern d'unitat. Al llarg de la passejada d'aquest matí, Bartumeu ha assegurat haver constatat que els ciutadans comparteixen amb ell la inquietud per la situació política de "pals a les rodes" que, segons ha dit, ha practicat l'oposició en els últims dos anys.

Bartumeu ha considerat que la proposta de Martí arriba després d'altres ofertes en el mateix sentit del PS en aquest i molts d'altres terrenys. "Nosaltres vam ser els primers en plantejar un pacte d'Estat, per a les relacions econòmiques exteriors i per a redreçar la CASS, un pacte que ja vam començar sent ell [Toni Martí] cònsol i jo cap de Govern per a fer delimitacions de competències amb els comuns". Davant la proposta d'unitat expressada per Martí, "em sembla molt bé que s'afegeixi una vegada més a les nostres propostes", ha afegit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT