PUBLICITAT

El BP ensopega a Ceuta amb un empat insuficient

  • Els andorrans miren més cap a fora del ?play-off' que cap a la zona tranquil·la
EL PERIÒDIC
CEUTA

El BP va sumar ahir un puntet més per guanyar-se una plaça de play-off d'ascens tot i que insuficient a la pista d'un Ceutí amenaçat pel descens de categoria que va sobreviure a una criba d'ocasions de l'equip que entrena Xavier de la Rosa, al qual li va faltar més punteria.

Paulinho va ser l'abanderat en gairebé totes les accions d'atac tricolor i ja al primer minut va avisar amb un potent xut que va estavellar-se amb el pal i de nou al vuit va posar a prova el meta local Cárdenas, qui va desviar una pilota que anava a l'escaire.

El Ceutí d'un Serginho que continua de baixa no acabava de generar perill i va haver d'esperar al minut 13 per aconseguir visitar Aitor amb un xut de Sufi que va topar amb l'internacional tricolor.

DOS GOLS EN L'ÚLTIM MINUT / Era el BP el que rondava el gol i Jonathan va gaudir d'una immillorable ocasió en un mà a mà amb Cárdenas, que li va endevinar la intenció del xut. Per fi, en el penúltim minut abans del descans, el cinc de De la Rosa va obtenir una recompensa al domini amb un Nacho va enviar la pilota a l'escaire després d'un còrner a càrrec de Moisés. El que no esperava ningú és que en la següent acció Jacobo va fer un eslàlom i va superar Aitor amb un xut potent. Dos gols en un minut que deixava les coses com al principi.

Mohamed va animar la segona part amb un xut al pal només començar la reanudació però la resposta del BP va ser demolidora: com en la primera part va fer-se amb la pilota, va buscar la porteria visitant per tal de recuperar l'avantatge i Moisés, des de la seva àrea, la va posar al peu de Paulinho perquè aquest definís a la perfecció (minut 25').

El brasiler va poder sentenciar poc després però va xutar fora i el Ceutí no va perdonar la tercera ocasió que tenia amb cara i ulls Sufi va marcar de falta indirecta. Els locals fins i tot van poder endur-se els tres punts amb un mà a mà de Coca però Aitor va resoldre la situació amb èxit i el BP va poder puntuar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT