La qualitat dóna la 13a victòria a un CV Andorra indiscutible a casa

• L'Oviedo intenta posar en dificultats els locals, però aquests controlen el matx d'inici (3-0)
R. M. S.

Da Silva fa una de les seves magistrals rematades, ahir als Serradells Foto: TONY LARA

El CV Andorra no va voler sorpreses ahir contra el CV Oviedo. Els Serradells va viure una tarda de vòlei interessant on el conjunt local va donar mostres sobrades de la seva qualitat davant d'un equip que només en moments puntuals va intentar posar en problemes els andorrans, i amb èxit dispar. L'Andorra va aconseguir un 3-0 ràpid, treballat, clar, seriós i controlat, i suma la seva 13a victòria de la temporada. A casa, el conjunt de Lluís Hillaire demostra ser superior a tots.

El primer set va ser el que més va costar si s'atén a que quan els locals guanyaven 21-15 -un avantatge aparentment suficient per tancar el parcial-, els asturians van demanar un temps mort i aviat es van recuperar fins el 21-18. Hillaire es va donar compte i va demanar també temps per rectificar, però l'Oviedo encara va tenir embranzida per posar-se 21-20 i portar els dubtes als andorrans. Amb tot, la reacció local va arribar a temps per anotar-se el set per 25-22.

La represa va ser una mica caòtica amb tretes perdudes entre els dos equips, però just després l'Andorra va posar la directa fins a un 7-3 que el tècnic visitant va aturar amb un altre temps mort. La reacció va ser a mitges, i així els locals van continuar amb la bona feina augmentant el marcador a 9-5, 12-6, 16-10, 18-11 i 20-12. Però aquest camí va ensopegar amb un final de set de nou dubtós, i l'Oviedo va reduir distàncies fins el 24-21, tot i que un crit de serietat d'Hillaire des de la banqueta -«només queda un punt, ¡calma!», va escridassar»-, va acabar amb el 25-21 que posava el partit 2-0.

El tercer set gairebé va ser anecdòtic. Borrego, Cristian, Mininel i Da Silva estaven pletòrics en les rematades, com la resta de l'equip en tasques defensives, i així la victòria no es podia escapar. 25-19 va acabar aquest últim parcial que donava una nova victòria per a l'Andorra. La 13a de la temporada.