PUBLICITAT

Facilitats a les empreses que primin la seguretat

  • Lozano es reuneix amb els representants de la construcció
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Els Verds proposen que les empreses que obtinguin el certificat Ohsas 18.001 tinguin incentius i preferència alhora de ser contractades. Segons va informar ahir la candidata a cap de Govern, Isabel Lozano, a l'agència ANA, els negocis que hagin estat acreditats amb aquest títol mostren una sensibilitat especial ja que primen la salut i la seguretat en el lloc de treball. La representant dels Verds va assegurar que s'han de prendre mesures per reduir l'accidentalitat laboral.

Lozano va explicar que aquesta és una de les mesures que els han fet arribar els representants de la construcció i que els Verds han decidit tirar endavant ja que els semblen «oportunes» i «necessàries». D'entrada, reivindiquen que l'obra pública es faci amb empreses del país. A més, van fer servir les obres del Consell General per denunciar que es fan servir treballadors i negocis forans per executar determinats treballs.

També van demanar que es paguin les factures a 45 dies, que es creïn incentius per a la rehabilitació dels edificis i que aquests treballin a partir de pautes d'eficiència energètica. Lozano va recordar també que la construcció, integrada per 2.600 persones, és una de les que està patint més aquesta crisi. Per això creuen que és el moment de reactivar aquest sector seguint les mesures que els afectats han indicat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT