PUBLICITAT

El col·leccionista d'estrelles TTR

  • Coliflor, organitzador del Grandvalira Total Fight, treballa perquè al 2012 pugi en el rànquing de nivell
I. MOURE
CANILLO

Periodic
Un pla aeri de l'escenari de competició del Grandvalira Total Fight Masters of freestyle 2011, a El Tarter Foto: GRANDVALIRA

La neu i l'entorn natural d'Andorra té totes les qualitats per acollir proves de màxim nivell en els esports de neu. Els mitjans és una altra història. Grandvalira acull aquest cap de setmana, per sisè any seguit, el Total Fight Masters i és la feina que hi ha darrera la que ha fet possible que en tot aquest temps hagi entrat en el circuit TTR i conseqüentment s'hagi guanyat una catalogació de 4 estrelles. El culpable: l'organitzador, Coliflor.

Aquesta empresa la capitaneja Enric Bonvehí, antic rider que va arribar a formar part de l'equip espanyol i que una vegada va retirar-se va muntar una empresa d'esdeveniments. Vinculada a Boí Taüll, va ser traslladada a terreny nostre per explotar Soldeu-El Tarter, quan encara no formava part del gran domini. Creadora de l'SnowPark, Coliflor té avui en dia el Total Fight com la seva obra mestra que cada hivern que passa va pujant en cotització dins el mercat de l'estil lliure. Deu dies s'ha trigat en adequar l'escenari de competició del 2011.

Les últimes nevades han ajudat a tenir els set mòduls en perfectes condicions però segons Bonvehí els litros i litros de neu que omplen els prop de 200 metres del slope style provenen «del cel però també dels canons». Això permet als corredors més varietat de línies i gràcies als 21 metres de pla del mòdul principal hi ha espai suficient perquè es puguin fer les millors acrobàcies que existeixen en l'actualitat.

La resta, l'espectacle, el posen els riders però la prova del cotó que confirma que el Total és una referència al TTR és la recent petició de la cúpula d'aquest circuit de convertir-la en una cinc estrelles. Els espònsors Grandvalira, Coca-cola, Somriu Hotels, Atomic Skis, Burton Snow i San Miguel ja es freguen les mans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT