PUBLICITAT

River i BP lluny de casa, mentre que el CV Andorra rep l'Oviedo

  • La 3a Copa Canillo El Cim d'Andorra de patinatge sobre gel es disputa durant dos dies al Palau de Gel
r. m. s.
escaldes-engordany

Periodic
Presentació de la Copa Canillo i a la galeria Javi Borrego Foto: EL PERIÒDIC

Mana la selecció andorrana de futbol, però avui també hi ha més esports. Al Principat, només el vòlei amb el CV Andorra a les 18.30 als Serradells contra l'Oviedo, i a Canillo la Copa de patinatge. River i BP juguen fora.

BÀSQUET

Plasencia com a bàlsam de futur

El River Andorra juga avui a Plasencia (18.30) en un partit en què la derrota suposaria de donar-li vida al seu rival, i de pas enfonsar-se una mica en la taula. El River ja és a la localitat extremenya per jugar avui contra un equip que ocupa la 5a plaça amb 11 derrotes, per les 7 dels andorrans, que són tercers. El tècnic Joan Peñarroya, que podrà comptar amb tota la plantilla, considera que si es guanya «tot serà després més fàcil i la mentalitat per al futur serà millor».

VÒLEI

L'Andorra ha de fugir d'un Oviedo perillós

El CV Andorra torna avui (18.30) a la competició a la Lliga FEV i ho fa contra el CV Oviedo, un rival amb que va perdre al desembre passat per 3-1. El conjunt andorrà té a la seva mà a aquestes alçades de temporada d'allunyar un conjunt que sempre ha estat entre els més destacats, però que suma ara sis derrotes. No és tampoc per fer palmes la situació del CV Andorra, que necessita vèncer per confirmar les seves credencials, després de derrotar fa quinze dies la Universidad de Granada per 3-1. El matx serà al pavelló dels Serradells.

FUTBOL SALA

El BP vol recuperar terreny a Ceuta

Partit matinal per al BP Andorra, que juga a les 12.00 a Ceuta contra la Unión África Ceutí, un conjunt que no travessa per un bon moment però que encara es veu amb opcions de ser al play-off, i vet aquí el gran perill per als andorrans. Xavier De la Rosa compta amb tota plantilla excepte les baixes conegudes de Cabinho i Aranburu per lesió.

PATINATGE SOBRE GEL

Cita amb la 3a Copa Canillo avui i demà

La 3a edició de la Copa Canillo El Cim d'Andorra es disputa avui i demà al Palau de Gel amb 22 patinadors del CP Puigcerdà i 11 de l'Andorra Club Gel. Avui, des de les 9.30, és el torn de debutants, escola, benjamins, juvenils, infantils, novice, júniors 2a i júniors 1a

DIUMENGE

VPC i el 'play-off' per l'ascens a Primera

La jornada de diumenge és per al rugbi per al futbol, perquè al Camp del Consell el VPC Andorra rebrà al Sor Agout (15.00) en un nou partit d'Honor, mentre que a Aixovall es disputa el play-off d'ascens a Primera Divisió de futbol (a les 14.00, l'UE Engordany contra el Const. Buigues Ranger's, i a les 20.00 el Desigual U.E. Extremenya contra el Const. La Posa Lusitans B.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT