PUBLICITAT

Martí diu que s'ha d'acabar amb la cacera de bruixes a l'Administració

  • El candidat ha assenyalat que la gent s'ha de respectar pels seus mèrits i no per la seva militància
25032011_marti
Reunió que han mantigut aquest matí els candidats DA, Antoni Martí i Ladislau Baró, amb l'Associació d'Entitats del Sector Energètic (AESE). Foto: ALEX LARA

El candidat de Demòcrates per Andorra (DA), Toni Martí, ha declarat que els treballadors de l'Administració "els hem de respectar pels mèrits que tenen i no per la militància que tenen". En aquest sentit ha afirmat que "s'ha d'acabar amb la cacera de bruixes i el que ha d'haver-hi és una estabilitat dins de l'Administració per una qüestió de mèrits". Martí ha fet aquestes declaracions després d'afirmar que se'ls havien adreçat molts funcionaris preocupats per "una intoxicació" provinent del Partit Socialdemòcrata en relació a què DA faria "una retallada molt forta de funcionaris".

Toni Martí ha denunciat aquest divendres al matí, "força contundent però força educat", que "hi ha una intoxicació per part de càrrecs del Partit Socialdemòcrata" en relació a què si Demòcrates per Andorra governa hi haurà retallades entre el cos funcionarial. "No és veritat", ha dit, i ha afegit que "la intoxicació no és forma de fer política".

Martí ha explicat que els ha arribat per diferents funcionaris de "molts àmbits diferents" que estarien fent córrer aquestes manifestacions. El candidat de DA ha assegurat que "els funcionaris han de votar amb tota llibertat el que ells pensin que és més oportú en funció del que ells creguin amb les seves idees" i ha afegit que en el programa de DA "en cap cas es parla de retallades". 

"Sempre hem dit que tots estem per sumar i dins de l'Administració també". El polític escaldenc ha demanat "per favor, que es deixi d'intoxicar als funcionaris i que votin amb total llibertat i sabedors que el que es comenta no és cert".

Martí també ha explicat la filosofia de DA en relació al treballador de l'Administració i ha dit que "la gent els hem de respectar pels mèrits que tenen i no per la militància que tenen". Així, ha dit que "si hi ha alts càrrecs i càrrecs amb responsabilitat dins de l'Administració que són bons i voten o militen al PS, nosaltres els conservarem". El primer candidat de la llista nacional ha afegit que "hem de fer un Govern sumant els millors, i mai he dit que els millors estan a DA. S'ha d'acabar amb la cacera de bruixes contínua i el que ha d'haver és una estabilitat dins de l'Administració per una qüestió de mèrits".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT