PUBLICITAT

Permís d'immigració per a 'vips'

  • Nomen vol crear una categoria per emprenedors d'alt poder adquisitiu
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Les píndoles informatives en les que ApC ha dividit el programa electoral planteja en el número 5 una mesura encarada a reactivar l'economia del país, a partir de distincions entre classes o categories, tenint en compte aspectes com el talent individual o el poder adquisitiu.

Aquestes qualitats seran tingudes en compte, segons la proposta d'ApC, per a l'obtenció del permís d'immigració i de treball. I és que tal i com va explicar ahir Nomen després de la reunió amb la CEA, volen crear una categoria específica d'immigració per emprenedors d'alt poder adquisitiu. Un permís vip. Un permís d'alt standing.

És a dir, subdivisions per als treballadors que vulguin venir, Els preferents tindran els drets econòmics «des del primer dia», va informar Nomen. Tal i com va justificar, els emprenedors «generadors de talent econòmic i social no els preocupa on localitzen la seva empresa o on tenen el compte» sinó més aviat «on es pot localitzar ell, on pot establir la seva residència i el seu centre d'interès econòmic i empresarial».

Es tracta de mesures d'atracció de capital social i humà ja s'apliquen, va informar el líder d'ApC, al Canadà i el Regne Unit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT