PUBLICITAT

Torres destaca el camí fet per Andorra des de la Constitució

EL PERIÒDIC
ESTRASBURG

Amb motiu de la celebració del Dia de la Constitució el passat 14 de març, la Representació Permanent del Principat d'Andorra al Consell d'Europa va fer ahir una recepció a la seu del Consell d'Europa i va comptar amb la presència del Secretari General d'aquesta institució Thorbjørn Jagland. En el seu discurs, l'ambaixador i representant permanent al Consell d'Europa, Jordi Torres va subratllar la trajectòria del país des de l'adopció de la seva Constitució en particular en temes d'avenç legislatiu i de defensa i promoció dels valors del Consell d'Europa com són la democràcia, l'estat de dret i els drets humans.

La celebració del Dia de la Constitució va coincidir amb la ratificació durant el matí dels Conveni sobre la lluita contra el tràfic d'éssers humans, de la Carta europea de l'autonomia local i del Conveni europeu sobre el reconeixement i l'execució de les decisions en matèria de custòdia de menors i el restabliment de la custòdia de menors així com la signatura del Conveni europeu del paisatge.

Els tres convenis ratificats entraran en vigor, per a Andorra, el proper 1 de juliol. La delegació andorrana estava formada pel cònsol de Canillo, Enric Casadevall, i el cònsol menor d'Encamp, Gabriel Dallerès, que es trobava a Estrasburg.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT