PUBLICITAT

Koldo es reserva per avui els 18 seleccionats

  • La convocatòria pel matx de demà contra Eslovàquia està marcada per les lesions de Marcio, Rubio i Vales, i la grip d'Ayala
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xerrada de Koldo, abans d'un entrenament de la tricolor Foto: TONY LARA

El seleccionador Koldo Álvarez farà pública avui la llista dels 18 elegits per formar part de la convocatòria per disputar el partit contra Eslovàquia de demà (20.00), corresponent a la fase de classificació per a l'Eurocopa 2012. La selecció va entrenar ahir a les 20.30 a Alàs, i ho tornarà a fer avui a la mateixa hora ja a l'Estadi Comunal, escenari del matx. Els dubtes del tècnic són els nombrosos problemes que està tenint aquests últims dies per les lesions de Marcio Vieira, Jordi Rubio i Marc Vales, i la grip d'Ayala, tot i que aquest ahir ja va poder entrenar.

Koldo va assegurar ahir que la llista definitiva la tenia feta, però que preferia esperar a avui per si en l'entrenament del vespre hi hagués cap problema afegit. Fins ara, les lesions d'alguns jugadors importants són el maldecap del seleccionador. Marcio Vieira segueix amb els problemes al lligament intern del seu genoll, i entrena a un ritme diferent que la resta, el mateix que fan altres dos tocats: Marc Vales i Jordi Rubio tenen sengles problemes d'abductors, i segueixen un pla apart. Per altra part, aquesta setmana la grip ha entrat per la porta gran de la selecció i ha enganxat Ayala, tot i que el migcampista, bàsic per a Koldo, ahir va formar part de la sesssió.

ESLOVÀQUIA ESPERA / El partit contra Eslovàquia serà duríssim, perquè es tracta d'un combinat que, tot i ser quart al grup B té els mateixos 7 punts que República d'Irlanda i Armènia, però en la seva trajectòria suma victòries destacades com el 0-1 que va aconseguir a l'estadi Lokomotiv de Moscou, precisament contra el que ara és el líder del grup amb 9 punts. En el seu camí, ha vençut a casa seva contra Macedònia per 1-0, a més de Rússia a domicili, però ha caigut 3-1 contra l'Armènia amb la que Andorra va encaixar un clar 4-0, i ha empatat 1-1 contra la República d'Irlanda. A més, s'ha de recordar que Eslovàquia va ser al passat Mundial de Sudàfrica.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT