PUBLICITAT

Ludo: «Ara espero tenir més minuts amb el BP Andorra»

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Ludovic Clemente, Ludo, va fer dilluns i dimarts passats dos magistrals partits amb la selecció sub-21 en els amistosos contra Itàlia. Va ser un dels jugadors amb més minuts, i el seu rendiment va destacar. En el que porta de temporada, amb el BP Andorra no ha tingut massa minuts, però ell confia en què les coses canvien: «El paper amb la selecció ha sigut bo, i ara espero tenir més minuts amb el BP». Paraula d'un home que fins fa nores jugava a futbol, pe`ro ho va canviar per la pista: «Portava tota la vida jugant a futbol, però estic convençut que he fet molt bon canvi».

Ludo, de fet, podria tenir més minuts demà a Ceuta en el nou partit de la Lliga a Divisió de Plata que el seu equip ha de disputar contra els nord-africans. L'equip té les conegudes baixes de Cabinho -el club va anunciar ahir que en una setmana i mitja se li traurà el guix per examinar el peroné trencat i es fixarà un termini de recuperació concret- i Aranburu -evoluciona bé del genoll, i podria tornar a l'equip al partit del 9 d'abril contra ElPozo Ciudad de Murcia-, i és per això que el tècnic Xavier De la Rosa haurà de portar a l'expedició el jove Ganchy.

El partit contra la Unión África Ceutí de demà a les 12.00 haurà de servir, segons el director gerent del club, Emili Puig, «per recuperar el joc que vam fer abans de perdre a Barcelona la passada setmana». Ludo va avisar: «Ells estan a tres punts de ficar-se al play-off, hem d'anar allà a guanyar».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT