PUBLICITAT

Reunió amb la Cambra per donar un impuls a l'economia verda

  • Els Verds aposten per més subvencions i més protagonisme de les Taules
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El president de la Cambra, Marc Pantebre, conversa amb Lozano instants abans d'iniciar la reunió, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Abans de la trobada amb l'ODIHR, el partit dels Verds va reunir-se amb la Cambra de Comerç, a qui van plantejar els punts del seu programa relacionats amb l'empresariat i el sector comercial. L'economia verda i el seu impuls va ser el tema prioritari. Lozano va exposar que l'aposta per les energies renovables, a més de la vessant mediambiental, també representa un estalvi econòmic per les famílies. «Tenim estudis que asseguren que les llars poden estalviar fins a 400 euros l'any en calefacció, el que representa, per exemple, l'assegurança del vehicle», va plantejar Lozano.

L'aposta per l'economia verda, però, passa per una ferma direcció cap a les polítiques de subvencions i facilitats econòmiques. Aquest posicionament donaria també un impuls al sector de la construcció.

Des dels Verds, van reivindicar que les Taules de Treball siguin realment vinculants, «si no, quin sentit tenen», va manifestar Lozano. Segons la candidata ecosocialista, durant aquesta legislatura «ha faltat més diàleg» amb els implicats.

En aquest sentit, va reivindicar la participació directa i representativa de tots els actors interessats, com la pròpia Cambra de Comerç, els empresaris i la construcció. Aquests també haurien de desenvolupar aspectes com la Llei del comerç.

Durant la trobada, la Cambra va felicitar els Verds per la seva aposta per sol·lucionar la problemàtica dels Ni-Ni. Segons Lozano, l'entitat va mostrar-se sorpresa que només el grup ecosocialista ho porti al seu programa electoral.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT