PUBLICITAT

Total Fight al poder

  • Comencen els entrenaments lliures en una instal·lació preparada per donar espectacle
EL PERIÒDIC
EL TARTER

Periodic
Un rider fa una acrobàcia, a l'Snowpark d'El Tarter Foto: GRANDVALIRA

El Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle 2011 tindrà lloc des d'avui amb els entrenaments lliures i fins al 27 de març al Snowpark El Tarter. Dissabte seran les finals d'snowboard, i diumenge les de freeski. Aquesta competició és la més aplaudida del continent europeu ja que reuneix a l'elit dels riders internacionals. A més, és l'única prova del circuit Swatch TTR, circuit mundial d'snowboard de més prestigi, que se celebrà al Sud d'Europa. Durant el Total Fight també es realitzaran activitats de tarda i nocturnes: una competició de jibbing nocturna al pàrquing d'El Tarter, sessions de música amb dj's, la festa San Miguel i més activitats paral·leles que faran que el públic gaudeixi de tots els dies de competició amb intensitat.

Un altre atractiu és el Sunset Park Peretol, que amplia el seu horari. Grandvalira manté l'aposta pel freestyle i per això modifica l'horari del Sunset Park Peretol, obert de 17.00 a 22.00, per tal que els amants d'aquesta modalitat puguin gaudir de sessions interminables de freestyle. El proper cap de setmana serà l'últim que Grandvalira oferirà el servei de gravació gratuït. Actualment, a la web www.sunsetparkperetol.com hi ha més de mil vídeos, enregistrats durant la temporada i, durant el transcurs d'aquesta setmana, s'anunciaran els guanyadors.

En aquests moments, al parc es pot gaudir de la línia blava, formada per una primera lloma amb un calaix pla de 12 metres de baixada. La segona lloma té un bidó box i, finalment, la tercera s'inicia amb un calaix d'un metre d'ample, continua amb un calaix pla-baixada i acaba amb un rail pla. A la línia vermella hi ha un rail de 8 metres de baixada, un calaix 2.0 en pujada i un rail pla. I, finalment, a la línia negra trobem un rail donkey tail, un calaix kink (baixada-pla-baixada) i un rail pla. Destacar que entre el calaix pujada-baixada i el calaix baixada-pla-baixada hi ha un kicker amb un tub de pvc en pulljam. A més, s'ha creat una nova línia amb un kicker (step down) de 10 metres i un nou multi mòdul. L'Airbag romandrà obert tots els dies des de les 18.00 hores fins les 20.00h. A partir d'ara, caldrà pagar 3 euros per hora o 5 per dues.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT