PUBLICITAT

Platini torna a defensar el futbol del nivell de l'andorrà

  • El reelegit president de la UEFA creu que s'ha de lluitar en les mateixes condicions
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Ahir hi va haver la primera trobada entre l'absoluta i Special Olympics Foto: ÀLEX LARA

Michel Platini va ser reelegit dimarts i per aclamació president de la UEFA, organisme que dirigeix des del 2007 i que tindrà a les seves mans fins el 2015. El francès va defensar la posició en el calendari europeu del futbol com l'andorrà o el de San Marino, segons les informacions que ahir va fer pública la plana web www.futbolred.com.

Segons aquestes fonts, Platini considera que els equips de futbol d'Andorra i San Marino tenen el mateix dret a participar en competicions internacionals que els països grans. De fet, una de les característiques del primer mandat de Platini a la UEFA ha estat mantenir la promesa d'obrir la Lliga de Campions a clubs de països considerats menors, com el cas d'Andorra.

També va dir el passat dimarts que a Europa hi havia el nivell suficient com per ampliar l'Eurocopa de 2016 a 24 equips. La defensa de Platini va arribar més enllà, i va rebutjar la suggerència de que les nacions més petites de la UEFA hagin de jugar una ronda preliminar: «No vull això, perquè San Marino és un país i i el poble de San Marino té dret a ver jugar a França».

LA SELECCIÓ, AMB ELS SPECIAL OLYMPICS / Ahir a les 17.30 Aixovall va viure el primer contacte entre la selecció absoluta de futbol i els Special Olympics d'Andorra, seguint així l'acord que es va signar fa unes setmanes entre la FAF i Special Olympics en una iniciativa innovadora. L'acte va consistir en un partit entre els dos equips, on el bon ambient va ser el més destacat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT