PUBLICITAT

Els Verds denuncien que el Govern utilitza els ministres en funcions per fer campanya

  • Lozano ha afegit que s'estan prenent !decisions electoralistes que es podien haver adoptat abans
10284_lozano2
Isabel Lozano s'ha reunit amb els membres de la delegació de l’Oficina de les Institucions Democràtiques i els Drets Humans (ODIHR). Foto: ANA / diana pérez
El Verds d'Andorra s'han reunit aquest dimecres amb els membres de la delegació de l’Oficina de les Institucions Democràtiques i els Drets Humans (ODIHR), i han aprofitat l'ocasió per criticar que "el Govern està utilitzant els ministres en funcions per fer campanya electoral". La candidata dels Verds, Isabel Lozano, ha dit que s'han adonat que s'estan utilitzant mitjans que "no s'haurien de fer servir -actes dels ministres- ja que el Govern ha d'estar en funcions i no s'ha de prendre cap decisió". A més, ha afegit que s'estan prenent !decisions electoralistes" i per això la candidata ha dit que sovint es pregunta que "si tan clar ho tenia el Govern, perquè no ho han fet abans?".


Text: Per aquest motiu, Lozano ha comunicat que des del seu partit pensen que s'està fent un ús molt partidista dels ministres en funcions, ja que entenen que utilitzar-los per fer actes públics durant el Govern en funcions és fer campanya electoral i llavors 'no tots estem en les mateixes condicions'. Com a exemples 'deslleials' ha citat l'acte d'aquest dimarts al Pas de la Casa sobre l'oficina d'ocupació i les dades del pressupost que va anunciar dilluns el ministre en funcions i candidat per la llista parroquial de la Massana, Pere López, al míting a les Fontetes, entre d'altres.

Lozano ha dit que vol denunciar aquest fet davant els ciutadans, però que no ho farà a la Junta Electoral, 'per no donar-los més feina'. Una de les problemàtiques que també han explicat els Verds als membres de l’Oficina de les Institucions Democràtiques i els Drets Humans (ODIHR) és el tema del debat nacional a RTVA. Lozano ha recordat que si finalment s'ha solucionat i s'ha pogut fer coincidir 'ha estat per la posició inamobible de les altres tres forces' (DA, Verds i APC).

Finalment, la candidata ecosocialista ha reconegut que 'mai s'havia arribat a aquests extrems i no recordo aquest joc brut (referint-se al PS) en altres campanyes a les quals hi he pres part'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT