PUBLICITAT

El debat nacional es farà finalment l'1 d'abril a RTVA

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Ràdio Televisió d'Andorra (RTVA) va anunciar ahir dimarts al migdia que finalment el debat nacional entre els quatre candidats a cap de Govern tindrà lloc l'últim dia de campanya electoral, el divendres 1 d'abril. Tal com es va informar des la direcció de l'ens televisiu, «les quatre candidatures s'han posat d'acord en la data de celebració», i per aquest motiu aquest dimarts es va comunicar la nova data a les quatre formacions.

Fonts del Partit Socialdemòcrata han explicat que aquest dilluns Andorra Televisió va enviar un comunicat al PS informant que les altres tres candidatures proposaven el 31 de març o l'1 d'abril, i que aquest dimarts el PS ha comunicat que accedia a fer-lo l'últim dia de campanya.

En un principi hi va haver polèmica amb la data del debat, ja que RTVA va proposar de fer-lo el primer dia de campanya i el PS sí que hi estava d'acord però les altres tres formacions, DA, ApC i els Verds d'Andorra no van acceptar-ho i proposaven fer el debat al final de la campanya.

Finalment, les quatre candidatures han arribat a un acord i el debat es podrà celebrar l'últim dia de campanya electoral abans de la jornada de reflexió, tal i com demanaven els partits de l'oposició. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT