PUBLICITAT

Lozano reclama més facilitats per promoure l'obertura de negocis

  • Els Verds volen fer arribar al Consell General «les penúries» que està passant l'empresa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Lozano amb el president de l'EFA, Jordi Mora, ahir al matí Foto: ANA / A.R.

La candidata dels Verds, Isabel Lozano, va reclamar ahir més facilitats als empresaris per tal de promoure l'obertura de nous negocis que contribueixin a reactivar l'economia. I per aconseguir-ho, Lozano va recalcar la importància de potenciar les línies de crèdit i les bonificacions fiscals per als emprenedors.

La número 1 de la llista ecosocialista va manifestar que per sortir de la crisi «s'ha de crear riquesa i per crear riquesa s'han de donar facilitats». Lozano va fer aquestes declaracions a la reunió que va mantenir ahir al matí amb l'Empresa Familiar Andorrana (EFA).

Segons va exposar a l'ANA la candidata dels Verds, a nivell governamental és totalment factible rebaixar les imposicions per facilitar aquesta reactivació i creació d'empreses. Va posar l'exemple ja encetat a alguns comuns, com és el cas d'Escaldes i de la Massana. També per dinamitzar el sector, Lozano aposta per la generació de nius d'empreses i les ajudes per al lloguer d'instal·lacions. La candidata dels Verds també va parlar de la importància de la reactivació de l'ACU i del Sistema Arbitral de Consum, així com la potenciació del comerç just i de la banca ètica.

Lozano va insistir en que tots «hem de posar de la nostra part per sortir de la crisi». Per aquest motiu, va exposar la necessitat de crear Taules de Treball per al tractament de regulacions unilaterals com la llei del Comerç.

Lozano va ressaltar l'important paper que té l'Empresa Familiar Andorrana al país i va emmarcar aquesta reunió en la seva voluntat d'escoltar tots els sectors de la societat, per així poder transmetre les inquietuds dels ciutadans al Consell General. La voluntat és que la cambra sigui conscient de «les penúries» que està passant l'empresa andorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT