La sub-21 dóna una altra alegria: 3-3 a Itàlia

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Segon partit amistós contra Itàlia i segon empat a tres gols, però sobretot segona alegria per a l'afició. Ahir el Prat Gran d'Escaldes-Engordany va viure una lliçó de lluita de la selecció sub-21, que va remuntar un 0-2 que ja patia quan només s'havien disputat quatre minuts del partit. Amb aquest resultat, el combinat que dirigeix Xavier De la Rosa tanca dos dies magistrals amb dues visions diferents de fer front a dos partits diferents, però amb dos empats contra un combinat de nivell.

Als 49 segons, Turelo va avançar als italians en fer bona una paret prop de l'àrea. Al minut 4, Costa posava el 0-2 i portava els nervis a Andorra, que es veia desbordada.

Però De la Rosa va demanar calma des de la banda. Cridava que encara quedava molt, i com si ho sabés, va fer que el seu equip anés a poc a poc agafant el ritme a un matx queno havia començat gens bé. Amb aquest resultat i el domini del joc d'Itàlia, es va acabar la primera part.

A la represa, una jugada entre Ludo, Oferil i Àlex Ferriz va acabar amb aquest marcant un gol d'insistència després d'errar el primer xut. Però l'1-2 no duraria gaire perquè tots dos equips estaven carregats de faltes, i van arribar els dobles penals on Aitor va ser de nou un heroi. En va parar el primer al minut 28, va encaixar el segon de Miotti al minut 31 (1-3), i en va parar un tercer just un minut després. Llavors va arribar l'ocasió també per doble penal per a Andorra. Raventós no va fallar (2-3), i va donar ales als locals. A partir d'aquí, Oferil va estavellar una pilota al pal, Aitor va aturar un altre doble penal, i un xut de Ludo va rebotar en Costa per ser el 3-3 definitiu. Es tancaven dos dies per recordar.