Esteve 18è i Vidosa 25è a la supercombinada de França

TIGNES

Vidosa, en un eslàlom d'aquesta temporada Foto: FAE

La primera cita amb els Campionats de França per als representants masculins de la FAE va ser amb la supercombinada a Tignes, prova en què Kevin Esteve va ser 18è amb 40,59 punts FIS, i Roger Vidosa 25è amb 50,48. Per altra part, la jornada va deixar també a les andorranes Mireia Gutiérrez i Sofie Juarez 33a i 52s, respectivament, als entrenaments oficials del descens que disputaran avui.

La primera cita per als nois va ser al descens, on Esteve va fer el millor resultat amb la 17a posició a 2,31s del guanyador, Johan Clarey. Vidosa, per la seva part, va aconseguir millorar de manera notable la seva actuació dels entrenaments del dia anterior i va ser 23è. Marc Oliveras va acabar 43è i Artur Pallàs 81è.

Aquests dos últims, per contra, no van poder finalitzar l'eslàlom de la segona baixada de la supercombinada, mentre que l'actuació d'Esteve el va situar definitivament a la 18a plaça, mentre que Vidosa va ser 25è. El tècnic Xavi Bellsolà va destacar la dificultat del dia per ràfegues de vent que afectaven a alguns corredors i d'altres no, però també va parlar de decepció pels resultats dels corredors andorrans a una cursa en què es podia haver lluitat per millorar alguna posició.

Avui continua la competició a Tignes, amb Mireia Gutiérrez i Sofie Juarez al descens.