PUBLICITAT

DA d'Andorra la Vella diu que el seu programa "està seduint a molts votants del PS"

  • Riva ha dit que això s'està notant perquè "estan cansades de sempre rebre el mateix missatge i que no es concreti amb fets"
22032011-da
Les candidates de DA a Andorra la Vella, Sílvia Riva i Meritxell Verdú, acompanyades pels suplents de la llista, Jaume Gaytán i Josep Puntí, passegen aquest dimarts pel barri antic de la capital.. Foto: ANA / M. T.
La candidata d'Andorra la Vella per Demòcrates per Andorra (DA), Sílvia Riva, ha assegurat aquest dimarts que moltes de les persones que havien votat tradicionalment el Partit Socialdemòcrata "s'estan mostrant seduïdes pel projecte de DA", perquè estan "cansades d'escoltar durant deu anys el mateix missatge i que en aquests dos anys el canvi no s'hagi concretat". Riva ha afegit que per tal d'arribar a tots els electors de la parròquia estan mantenint la tradició del "porta a porta", però que també han organitzat reunions disteses per sectors, a banda d'utilitzar el "porta a porta digital" per arribar sobretot als votants més joves. En aquest sentit, la candidata també s'ha mostrat en desacord que es pensi que el vot jove és socialista.

Les candidates de DA a Andorra la Vella, Sílvia Riva i Meritxell Verdú, acompanyades pels suplents de la llista, Jaume Gaytán i Josep Puntí, han passejat aquest dimarts pel barri antic de la capital fins a arribar a la nova plaça del Consell General, com a símbol de la barreja entre tradició i modernitat que estan duent a terme a l'hora de fer el porta a porta. Riva ha assegurat que estan combinant el sistema tradicional de passar per cada casa "perquè no tothom ens coneix", però que són conscients que "molta gent és difícil trobar-la als seus domicilis o que no tothom té el temps per dedicar-nos".

Per tant, la llista d'Andorra la Vella està organitzant trobades per sectors en bars o hotels de barri, on els candidats es posen a disposició dels ciutadans i electors que els vulguin "traslladar els seus neguits o conèixer millor el programa". Riva ha explicat que també estan potenciant el "porta a porta digital a través de les noves tecnologies i les xarxes socials".

Sílvia Riva s'ha mostrat convençuda que "el moviment DA s'està consolidant a la capital" perquè, a banda que "es manté" la gent que els havia votat tradicionalment, "moltes de les persones que havien votat tradicionalment el PS ara ens estan mostrant el seu suport". Riva ha dit que això s'està notant perquè "estan cansades de sempre rebre el mateix missatge i que no es concreti amb fets".

També ha assegurat que volen "trencar els estereotips" i que no volen concebre Andorra la Vella com el feu socialista, perquè "nosaltres som persones joves que realment sí que encarnem un canvi i ho volem mostrat".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT