PUBLICITAT

La Policia deté tres persones per furts en varis establiments

  • Els agents van trobar als presumptes autors eines per evitar les alarmes
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

La Policia va detenir dissabte passat tres persones com a presumptes autores de diversos furts en establiments comercials del Principat. L'operatiu es va iniciar a les 17.30 hores quan els agents es van desplaçar en ser requerits a un establiment d'Escaldes-Engordany on s'havien sostret dues ulleres de sol. Per aquest motiu, la Policia va controlar en un aparcament d'Andorra la Vella proper a l'establiment, un turisme BMW 524, amb matrícula francesa, i els seus tres ocupants: dos homes i una dona, de 39, 33 i 28 anys, dos de nacionalitat russa i un georgià, no residents al Principat.

La Policia va trobar a l'interior del vehicle diferents eines que poden ser utilitzades per evitar els dispositius d'alarma dels establiments, és a dir, quatre estenalles, tres bosses folrades, un ganivet multiús i un tornavís. A més, també es van descobrir 18 ampolles i 12 recanvis de perfums de diverses marques, deu ulleres, quatre jocs de videoconsola, i quatre peces de roba (camisa, samarreta, pantaló i jaqueta). La investigació preliminar va determinar que els perfums havien estat sostrets en almenys cinc establiments diferents.

La investigació dels fets va concloure que les tres persones eren les presumptes autores dels furts en diversos establiments. Així mateix, es determina que el valor aproximat de la mercaderia sostreta és de 2.500 euros. Per tot plegat, les tres persones van ser detingudes i posades a disposició judicial diumenge a la tarda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT