PUBLICITAT

Detenen tres persones per diversos furts en establiments del Principat

  • El valor aproximat de la mercaderia sostreta és d'uns 2.500 euros
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Mercaderia sostreta en l'operació policial Foto: SFG

La Policia va detenir aquest dissabte tres persones com a presumptes autores de diversos furts en establiments comercials del Principat. L'operatiu es va iniciar a les 17.30 hores quan els agents es van desplaçar a un establiment d'Escaldes-Engordany on s'havien sostret dues ulleres de sol. Per aquest motiu, la Policia va controlar en un aparcament d'Andorra la Vella proper a l'establiment, un BMW 524, amb matrícula francesa, i els seus tres ocupants: dos homes i una dona, de 39, 33 i 28 anys, dos de nacionalitat russa i un georgià, no residents al Principat.

La Policia va trobar a l'interior del vehicle diferents eines que poden ser utilitzades per evitar els dispositius d'alarma dels establiments, és a dir, quatre estenalles, tres bosses folrades, un ganivet multiús i un tornavís. A més, també es van descobrir divuit ampolles i dotze recanvis de perfums de diverses marques, deu ulleres, quatre jocs de videoconsola, i quatre peces de roba (camisa, samarreta, pantaló i jaqueta). La investigació va determinar que els perfums havien estat sostrets en almenys cinc establiments diferents.

La investigació dels fets va concloure que les tres persones eren les presumptes autores dels diversos furts. Així mateix, es determina que el valor aproximat de la mercaderia sostreta és de 2.500 euros. Per tot plegat, les tres persones van ser detingudes i posades a disposició judicial aquest diumenge a la tarda, informa l'ANA H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT