PUBLICITAT

Moreno, fora de l'Hellín

  • El seleccionador Koldo Álvarez dóna la primera llista per a Eslovàquia i veu amb preocupació la situació del jugador
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sergio Moreno, durant un entrenament amb la selecció nacional Foto: TONY LARA

Un dels jugadors més importants en l'esquema de Koldo Álvarez a la selecció andorrana de futbol, Sergio Moreno, ha estat donat de baixa pel seu actual equip, l'Hellín Deportivo, de Tercera Divisió, el que complica la situació del migcampista quan la temporada és a la seva recta final i quan estan tancats els terminis per poder-se incorporar a qualsevol altre equip de la categoria. Aquesta situació preocupa al seleccionador nacional, que ahir va donar la primera llista de 23 preseleccionats per disputar el matx del pròxim dissabte contra Eslovàquia (Estadi Comunal, 20.00 hores), en el que serà el cinquè duel de la tricolor en la llluita de la fase prèvia de l'Eurocopa 2012. Entre els escollits, evidentment, hi és Sergio Moreno.

Segons fonts consultades per aquest rotatiu, la sortida de Moreno de l'Hellín Deportivo es deuen a qüestions de disciplina, com que el jugador no hagi acudit a alguns partits amb el seu equip per tenir compromisos amb la selecció andorrana. Amb aquesta raó, el club d'Albacete esgrimeix raons, o excuses, segons es miri, per no pagar el jugador els diners que li deu.

MALA RELACIÓ AMB EL TÈCNIC / Segons les fonts consultades, també hi ha d'altres raons per què l'Hellín hagués fet fora el jugador andorrà. Una d'elles és la suposada mala relació que Sergio Moreno tenia amb l'actual entrenador del club manxec, Antonio Garcia ‘Lin'. Segons va publicar ahir l'agència de noticies espanyola EFE, destacant fonts de la directiva de l'Hellín, «Sergio Moreno, que va arribar procedent de l'Alcázar, havia mostrat en les últimes setmanes una actitud poc professional, fins i tot faltant a algun entrenament». El passat diumenge l'Hellín es va enfrontar al Manzanares a la jornada de Tercera Divisió, i abans del matx el president Manuel Martínez i el seu entrenador, Lin, van decidir donar la baixa al migcampista.

KOLDO, PREOCUPAT / El seleccionador nacional, Koldo Álvarez, coneixia ahir la notícia i estava preocupat: «Jo l'he intentat animar. És clar que em preocupa». Amb tot, el tècnic compta amb ell per jugar contra Eslovàquia dissabte.

EL FC ANDORRA TANCA LA PORTA / Una de les opcions que podria mantenir en acció el migcampista andorrà és fitxar pel FC Andorra de la Primera Territorial. Però, aquest opció no entra en els plans de l'entitat que presideix Ruben Ponce. El director gerent del club, Emili Puig, va manifestar ahir en aquest sentit: «És una opció que no contemplem». Puig, amb tot, va reconèixer la vàlua de Moreno com a futbolista: «És evident que és un jugador molt bo en la seva posició», però va insistir en què la seva incorporació no és possible. Puig va recordar que el seu club va intentar fitxar el jugador a l'estiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT