PUBLICITAT

L'Almacelles s'escapa i el BP deixa la zona temperada a deu punts

  • Knet Rioja i Mallorca Bàsquet continuen amb peu ferm i l'ascens s'escapa per al Cevalls
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Rob Johnson, contra l'Illescas Foto: TONY LARA

L'empat del FC Andorra a casa contra el Juneda al final ha acabat passant factura. L'EFAC Almacelles continua sense fallar (3-0 amb el Guissona) i s'ha allunyat a quatre punts de l'equip que dirigeix Richard Imbernón. L'equip més perjudicat en la part alta de la Primera Territorial de futbol ha estat l'Alpicat, que va perdre a Solsona i s'ha despenjat de la lluita pel títol, que té ara a onze punts.

El BP, que tampoc va tenir una jornada favorable en perdre a la pista del Barça B, manté una distància més que optimista respecte de la zona temperada de la Divisió de Plata del futbol sala espanyol: deu punts sobre el Lanzarote, que marca el tall dels equips que no juguen play-off d'ascens.

Pel que fa al River, que no va fallar a casa contra l'Illescas el divendres a la nit, continua a tres i quatre punts respecte del líder Knet Rioja i el segon, el Mallorca Bàsquet, que també van sumar un nou triomf en la jornada del cap de setmana passat.

El Club Vòlei Andorra, que va tenir descans, ha passat a la quarta posició en detriment de Textil Santanderina i Pacha Ibiza Volley, tot i que només aquest últim té menys partits perduts que l'equip de Lluis Hillaire: quatre per cinc.

La Divisió d'Honor de rugbi no va tenir partits i en hoquei sobre patins l'Andorra HC Cevalls s'ha distanciat massa de les dues primeres places que donen l'ascens després de la derrota a la pista del Noia B. Ara mateix l'equip que entrena José Luís Alessi té 38 punts i està a onze de la segona posició, tot i que la Federació Catalana encara no s'ha pronunciat sobre el punt de sanció amb que ha castigat al Cevalls al partit guanyat contra el Montbui abans del Nadal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT