El treball defensiu premia la sub-21 amb un empat molt suat contra Itàlia (3-3)

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La sub-21 de Xavier De la Rosa va sortir ahir al Prat Gran en el primer amistós de la setmana a esperar a Itàlia, però sobretot a esperar les seves ocasions. El treball defensiu va tenir premi, amb un empat a tres que va poder ser més després que els andorrans guanyessin 3-1 a quatre minuts del final.

Un immens Aitor sota pals, un omnipresent Ludo, un David Férriz implicadíssim, un Brahim calmat però efectiu -quina tranquil·litat en la jugada del 3-1...-, un Marçal treballador... tots els jugadors van lluitar tant que el premi va ser plantar cara a una Itàlia que tenia el control, la pilota i les de guanyar. Però Andorra, valenta, va dir la seva.

Això sí, a la primera part Andorra va jugar tan tancat que no va tenir gairebé ocasions, excepte un tir de falta de Marçal, dur, sec, però al porter. Amb el 0-1 de Bacoli al minut 9 es va acabar el primer període. En el segon, Andorra va avisar amb un xut fora d'Edgar Sánchez després d'una recuperació de pilota al mig del camp. I aquesta va ser la fórmula. De fet, l'empat d'Àlex Férriz al minut 27 va ser 50% recuperació i 50% potència del jugador en carrera, per batre el gras porter Somma. Cinc minuts més tard, Pires marcava el 2-1 a plaer en rematar sota pals una gran jugada de Ludo, i en el 36 era David Férriz qui feia el tercer després que el xut tranquil i pausat de Brahim superés un defensa i el porter, miraculosament (3-1). La victòria era possible, però Itàlia es va bolcar amb tot per remuntar i en quatre minuts va aconseguir l'empat gràcies a un esplèndid Miotti que va fer dues jugades magistrals i dues dianes que valien la rentada de cara per a Itàlia. Però una mica de decepció per a Andorra. Avui, més (20.30).