PUBLICITAT

Esteve,18è en l'entrenament de descens

  • El Nacional gal comença amb bon peu per a ell i Vidosa s'ha de conformar amb el 56è registre
EL PERIÒDIC
TIGNES

Kevin Esteve va començar amb bon peu el Nacional Francès. El corredor de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va aconseguir el 18è millor temps en l'entrenament del descens de la supercombinada que s'ha de disputar avui a Tignes, tot i que va cometre una errada que l'ha impedit entrar entre els quinze millors classificats.

El pol oposat va ser Roger Vidosa, l'altra referència de l'esquí nacional, qui va estar molt lluny del seu nivell i es va haver de conformar amb la 56a marca. Marc Oliveras, que torna a la competició després d'uns dies de repòs per una dolència en una cama, va finalitzar el 49è i per últim Artur Pallàs, amb diverses errades, va obtenir el 83è millor registre. Nil Ruíz, que també havia de disputar el Nacional Gal finalment ha decidit tornar a Andorra a causa d'una dolència a l'esquena.

Avui, a banda de la supercombinada masculina, es faran els entrenaments del descens femení, al qual hi ha Mireia Gutiérrez.

JORDAN ACABA EL 18 A LA PLAGNE / En estil lliure Scott Jordan va aconseguir una meritoria 18a posició en la Copa del Món de half-pipe que es va disputar el cap de setmana passat a la Plagne (França). La prova va ser complicada per als participants perquè durant els entrenaments la neu estava tova i no permetia agafar una velocitat adequada per fer els salts i durant la competició, ja amb el fred a última hora de la tarda, hi havia neu més dura i adequada. L'altre andorrà, el debutant Gil Llorens, va finalitzar en la cua de la taula com a 31è classificat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT